Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

 

KILPAILUT

16.09.2018 - sunnuntairavit - villit
28.06.2018 - ravit - villit

31.01.2019 - torstairavit - villit

 

Syysauringon toiminta on painottunut enemmän hevosilla kilpailemiseen, eikä niinkään tavoitteelliseen kasvatustoimintaan. Toki omiakin kasvatteja syntyy, mutta tallilla ei ainakaan toistaiseksi ole omaa kasvattajanimeä, jonka alle ne tulisivat. Sen sijaan kasvatit rekisteröidään yleensä tamman omistajan nimiin.

Kaikki kasvattimme ovat listattuna tänne.

 

YKSITYISTEN HEVOSTEN TUONTI

yksärin omistajien kaapit

Syysaurinkoon on nyt mahdollista tuoda myös yksityisiä hevosia ja poneja. Tallilta löytyy mahtavat puitteet ravipainotteisen yksärin valmentamiseen, mutta raviradan keskeltä löytyy myöskin kenttä, jossa ratsastaminen onnistuu huoletta. Yksärin tulee kuitenkin olla kylmäverinen, lämminverinen ravihevonen tai jokin poni, jotta se otetaan mukaan tallijengiin.

Jokaiselle yksärille kuuluu karsina, tarhapaikka päivä- tai yövuorossa, kuivikkeet, perusrehut, heinät, kesäisin laidunpaikka laumassa, tallin tilojen, metsälenkkien ja raviradan vapaa käyttö, sekä ilmainen parkkipaikka ja sisäänpääsy Syysauringon järjestämiin raveihin. Tallin henkilökunta huolehtii karsinan siivouksesta, yksärin viemisestä tarhaan, loimituksesta ja ruokinnasta. Kengityksen ja eläinlääkärin rutiinikäynnit omistaja hoitaa itse.

Jos olet halukas tuomaan yksityisen tänne Syysaurinkoon, niin laita rohkeasti viestiä vieraskirjaan. Lisää infoa löydät yksityisten omistajien kaapeista. Jos haluaisit tutustua virtuaaliseen ravimaailmaan, muttet tiedä mistä aloittaa, niin tämä on mahtava mahdollisuus päästä sisälle tähän mahtavaan ravimaailmaan! Me opastamme ja neuvomme mielellämme sinut ja kilpurisi alkuun!

 

CSS-koodi © Viimakoura, Tekstit © Aleksandra, Perho, Luna ja Ida, ellei toisin mainita
virtuaalitalli / virtuaalihevonen

©2019 Ravitalli syysaurinko - suntuubi.com