Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

 

vieraskirjaan kuuluu:                                                                              mainokset

 x tervehdykset

 x risut ja ruusut

 x kisa kutsut

vieraskirjaan ei kuulu:

 x haukkumiset

 x mainostus

 x ja muu turha roskaposti

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Cajsa
Kotisivut: http://efterglans.suntuubi.com

23.01.2019 20:11
Hei! Valitettavasti joudun poistamaan teidät linkinvaihtolaisista epäaktiivisuuden takia. Jos palaatte takaisin ja mielitte uudelleen linkinvaihtoon, ota yhteyttä.

Cajsa

Nimi: Cajsa
Kotisivut: http://efterglans.suntuubi.com

16.01.2019 09:42
Hei linkinvaihtolainen!

Efterglansin remppa on 80% valmis, heppojen tiedot vielä puuttuu. Tervetuloa kurkkimaan mitä on saatu aikaiseksi. :)

Lisäksi kysyn, että oletteko halukas jatkamaan linkinvaihtoa? Jos olette, niin tulettehan 23.01.2019 mennessä ilmoittamaan siitä vieraskirjaamme?

Cajsa, VRL-14716

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/

18.12.2018 23:25

Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan AVAJAISKISOIHIN Loppiaisena 6.1.2019! Luokkia löytyy niin koulu- kuin esteratsastajille, hyvät palkinnot! VIP 5.1.

Tervetuloa samalla tutustumaan uuteen talliimme! Meillä hoitajana voit kirjoittaa hoitokertomuksia, liittyä oman tallimme seuraan, suorittaa hauskoja Tehtäviä ja Merkkejä, kerätä itsellesi Kokemuspisteitä, valmentautua ja kouluttaa hoitohevosellesi Taitotähtiä ja lopulta menestyä Seuran Mestaruuskisoissa! Hopeakauriin Ratsutila on aktiivisen hoitajan paikka, josta ei ihan heti tekeminen lopu! :)

-Tiana-

Nimi: Hertta

09.11.2018 19:52
Heissan! Valitettavasti Hilla muuttaa pois täältä :(
Voit siis poistaa sen sivut, mun kaapin yms.

Nimi: Luna ja Muro

12.10.2018 08:40
Hei! Onko ok, jos mun(Lunan) pikkusisko tuo tänne yksityisravurin? Se haluais tutustua paremmin ravimaailmaan ja tuoda yksärin isosiskonsa talliin x)

Vastaus:

Mulle ainakin on ok :)

~ Ida

Nimi: Hertta

05.10.2018 14:54
Juu, nuo on hyvät! Lisää linkit sivuille vaan jonnekkin :)

Nimi: Hertta

30.09.2018 15:38
Tässä on nyt tämmönen idea yksäritoiminnan kehittämiseen:
Täällä vois olla virtuaalieurot (v€) jota saadaa silloin kun on kirjoittanut tarinan, ja sitte vois ostaa niillä virtuaalitallikaupoista varusteita omalle hepalle jotka lisättäis sitte kaappiin :D

Vastaus:

Hyvä idea! Onkos sulla ehdotuksia, että mitä varusteliikkeitä käytettäisiin? Kovin paljoa ai ravivarusteita missään näkynyt, kun yritin vilkaista... mutta seuraavia liikkeitä mietin, että voisi käyttää:

http://www.haukkaleva.net/oddpixel/index.php
http://www. teepa.net/eqp/index.php

~ Ida

Nimi: Reetta
Kotisivut: http://www.silentstable.suntuubi.com/

26.09.2018 15:17
Hei!
Oliskos linkinvaihto mahdollista? :)

Vastaus:

Linkinvaihto käy hyvin! Lisään linkkinne etusivulle.

~ Ida

Nimi: Hertta

19.09.2018 13:21
Joo, hyvä kun korjasit! :) ja ei haittaa vaikka se oli toinen kuva, pääasia että pojista on joku kuva :D. Hilla tarhaa mielellään Capellan kanssa yövuorossa ;)

Vastaus:

Noniin, touhut osiosta löytyy nyt yksityisten omistajien kaapit ja siellä on sulle sitten oma kaappi, jossa on vieraskirja ja sinne voit laittaa kisatuloksia, tarinoita, kuulumisia ja mitä nyt sitten keksitkään, saa olla luova. Voit osoittaa läsnäoloasi kirjoittamalla pitkiä tarinoita tai vain kertomalla, kuinka teillä menee muutamalla lauseella, jos siltä tuntuu. Olisi kuitenkin jotain kuulumisia kiva välillä kuulla :)

Siellä missä on ne yksäreiden kaapit, niin olisi kiva jos muutamalla lauseella kuvailisit itseäsi. Voit myös etsiä itsellesi jonkinlaisen kuvan, jos haluat. Voit nää vaikka kirjottaa sinne sun hoitokaappiin sitten.

Ja jos sulla on jotain ideoita kehittää meidän yksäritoimintaa, niin kuunnellaan kyllä kaikki hulluimmatkin ehdotukset!

~ Ida

Ps. Pistän kohta tässä pystyyn paljon erilaista toimintaa, jotka sisältävät mm. ravit, niihin kannattaa sitten osallistua!

Nimi: Hertta

18.09.2018 16:11
Tässä on mun shetlanninponin tiedot, toivottavasti kaikki olis tässä ja oikein :)!

Nimi ja kutsumanimi: Heavenly “Hilla”
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt, ikä: 2.6.2012, 6v
Kavattaja: -
Rotu: shetlanninponi
Väri ja säkäkorkeus: ruunikko liinaharjalla, 102 cm
Vh-tunnus: ei ole
Omistaja: Hertta

Hilla on lempeä tamma, vaikka osaakin olla pippurinen. Hoitaessa se tykkää harjaamisesta, mutta varusteiden laitto on tamman vihakohde. Se haluaa näykkiä ja potkia, näin ollen se tarvitsee kokeneen varustajan!
Kärryjen edessä tämä on oikein oiva poni, vaikka välillä haluaisikin vaan siirtyä käyntiin, tai joskus toisin päin. Hilla on kuitenkin oiva kisaponi ihan joka kentälle!

Sukutaulu: -

Ja Hilla on siis kilpailukäytössä, ei ole käynyt missään raveissa vielä! enn. -, vs. –

Kuva © zuzule.com
http://www.zuzule.com/foto/?id=1955&l=120&p=66

Vastaus:

Kiitos, lisäsin ponille sivut tuonne meidän ponien alle. Mä kuitenkin lisäsin tuonne ponien listaukseen toisen kuvan kyseisestä ponista, kun tuo kuva oli vähän väärän mallinen, mutta sivuille laitoin tuon sinun antaman kuvan. Ja mä vähän googlailin ponien värejä ja mun mielestä toi poni oli aika lähellä vaaleaapunarautiasta, niin vaihdoin sen värin siksi. Sano jos haluut vaihtaa takas.

--

Kun meillä on listattuna tarhajärjestykset, niin käviskö, että Hilla tarhaisi Capellan kanssa yövuorossa? Eli, että Hilla saisi tarhata yöt ja olisi sitten päivät karsinassa? Lisäilen sulle jotain kaappia tässä vielä.

~ Ida

Nimi: Hertta

17.09.2018 19:52
Joo, ajattelin tuoda tänne shetlanninponitamman joka olisi ravipainoitteinen! Ja yrittäisin olla mahdollisimman aktiivinen :)

Vastaus:

Okei, tämä kävisi kyllä hyvin. Jos sulla on sähköposti, niin voit laittaa joko ponin tiedot mulle sähköpostiin taivalpaasi@gmail.com, jolloin teen sun ponille tänne syysaurinkoon sivut. Vaihtoehtoisesti jos ponillasi on jo omat sivut, niin antaa linkin, niin lisään ponin tuonne hevoslistaukseen. Jos sulla ei ole sähköpostia, niin voit laittaa myös tähän vieraskirjaan ponin tietoja.

Ponin tiedoista olisi kiva saada noi perus tiedot, mitkä meidänkin poneilta löytyy ja ainakin pieni pätkä luonnetta, niin tiedetään minkälainen kaveri kyseessä. Lisäksi kuva olisi hyvä olla.

------

Haluat varmaan jonkinlaisen kaapin, mihin voit kirjoitella ponin kanssa puuhailuistasi. Luon senkin pikimmiten sitten, kun ehdin. Tää yksäritoiminta on sitten ihan alussa vasta, joten kehitysehdotuksia saa antaa, jos jotain tulee mieleen. Mä lisään tuonne siis sellaisen touhut-sivun, josta sitten sun kaappi tulee löytymään ja sinne laitan jotain muutakin infoa.

------

Kun oot laittanut ponin tiedot, mä lisään sen pikimmiten tänne sivuille. Jos haluat, että tehdään ponille sivut tänne syysaurinkoon, niin sen tietoja voi sitten aina tarvittaessa päivitellä laittamalla viestiä sähköpostiin tai vieraskirjaan. Ja kisatuloksia esimerkiksi olisi kiva, jos laitat sitten isompina ryppäinä, eikä yksitellen.

------

Jos sitten tarvitset esimerkiksi apua jossain, vaikka raviponin kilpailuttamisessa, mä autan enemmän kuin mielelläni ja neuvon teidät alkuun, jos jotain epäselvää jossain jutussa on. Ja esimerkiksi jos siis haluat kirjoitella tarinoita, niin täytän tonne miljöö-osioon tän tallin henkilökuntaa, joita saa käyttää tarinoissaan.

Tähän nyt tuli ihan sikana juttua ja varmaan puolet menee sulta ohi mutta ne ponin sivut nyt on se pääjuttu :D

~ Ida

Nimi: Hertta

11.09.2018 19:05
Hei! Onko tänne mahdollista tuoda yksäriä?

Vastaus:

Hei Hertta!

Syysauringon toiminnan suunnittelu on vielä hieman kesken, joten en osaa tähän sen tarkemmin vastata, kuin että ehkä. Minkälainen yksityinen hevonen sinulta olisi tulossa? Meidän talli kun on miljöön mukaisesti raviradan varrella, niin ravipainotteinen hevonen/poni olisi oikein tervetullut. Jonkinlaista yksityistoimintaa/ulkopuolisten valmennustoimintaa ollaan kyllä suunniteltu ja ideoita ja vinkkejä voi heittää vieraskirjaan. Kertoisitko siis aikeistasi hieman lisää niin voidaan tallin henkilökunnan kanssa keskustella ja suunnitella toimintaa? Ja minkälainen yksityisenomistaja olisit, eli olisitko aktiivinen ja kirjoittelisit paljon vai olisiko yksityinen majoitettuna tänne ja lähinnä vain kilpailisit sillä vai kuinka olet ajatellut?

~ Ida

Nimi: VRL-14627
Kotisivut: http://epoch.virtuaalitalli.fi/

24.08.2018 18:53
Heippa! Kyselisin mahdollista linkinvaihtoa ravitalli Epoch:in kanssa?

Vastaus:

Linkinvaihto käy hyvin!

~ Ida

Nimi: Sami

24.06.2018 11:48
Tässä olis pätkä Savun luonnetta :)

Savu on herkästi kuumuva, hellyydenkipeä sekä aina valmis lähtemään töihin. Tämä ori ei pelkää sitten niin mitään, liehuva lippu tai ilmapallo ei tämän orin maailmaa hetkauta. Kisapaikoilla käyttäytyy kuin herrasmies, huutelee tammoille ja saattaa esiintyä mutta helposti hallittava ja hyvä hoitaa sekä varustaa. Eläinlääkärin helppo hoidettava ja kengityskin onnistuu käden käänteessä. Käytävllä hoito kahdenpuolen kiinni on kaikista fiksuin vaihtoehto tämän kuumujan kanssa, ei omista pahoja tallitapoja.

Kärryjen edessä on kuumuva eikä meinaa malttaa odottaa. pitkää pinnaa, voimaa ja huumorintajua kun kuskilla riittää niin homma on hallussa. Kuskin löysäillessä Savu heittää laukalle todella herkästi lähdöissä ja sama maalilinjalla. Tiukka ajo maalilinjan yli niin hevonen tekee tasaisen suorituksen. Savulle on tärkeää panostaa hyvään fiilikseen ja ennenkaikkea mukavantuntuiseen yhteistyöhön kaikinpuolin. Kotona treenissä ei niin kuuma mutta reipas ajettava silti, helppo myös ajella teillä sillä on täysin maasto varma ja osaa kääntyä ahtaissakn paikoissa.

Vastaus:

Kiitos paljon Sami!

~ Luna

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

17.06.2018 15:43
Helteet jatkuvat ja Sysälässä otetaan nyt kaikki irti lämpimistä päivistä järjestämällä 7.7.2018 (vip 6.7.) Heinäkuun hellekilvat.
Kisoissa on kolme lajia koulu- , este- ja maastoesteratsastus ja näissä runsaasti luokkia jokaiselle, mutta osallistujia ei oteta luokkiin kovin montaa, joten nopeimmat syövät hitaat
Linkki kutsuun: http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/hellekilvat/

Sisla

Vastaus:

kiitos kutsusta!
-Allu

Nimi: Cajsa
Kotisivut: http://efterglans.suntuubi.com

16.06.2018 18:21
Hei!

Onnistuisiko linkinvaihto Efterglansin kanssa? Ja meillä olisi avajaiskisat meneillään, tervetuloa osallistumaan. :))

Cajsa

Vastaus:

Käypi ehdottomasti! Lisäsin teidän linkin etusivulle ja tulen vielä teille vastailemaan :)

~ Ida

Nimi: Luna Taisto
Kotisivut: http://www.aurinkolaakso.suntuubi.com/

10.06.2018 02:41
Olitte kysyneet linkinvaihtoa sivuillemme, ja se onnistuu. Ihana nähdä lisää virtuaalisia ravitalleja :)

Vastaus:

Kiva kun käy :) laitan teidän linkin tuonne etusivulle.

~ Ida

Nimi: Avra P.
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/?cat=80

05.06.2018 11:00
Hellou ja hyvää kesäkuuta!

Pohjiksessa koitti taas kilpailuiden aika ;) Tervetuloa osallistumaan juhannusriehaan 23.06.2018! Tällä kertaa pääsemme testaamaan Pohjiksen uudistunutta maastoesterataa viidessä eri luokassa. Sekä kilpailijoille että katsojille buffet ja grillipiste avoinna, sekä rutkasti Lapin upeita maisemia ihasteltavana!

Nähdäänpä Pohjiksessa!

- Avra

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!

~ Luna

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

31.05.2018 10:41
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/<3 RR

Vastaus:

Kiitos kutsusta! Käymme katsomassa

~ Luna

Nimi: Ira
Kotisivut: http://ironiaa.weebly.com/kilpailut.html/

30.04.2018 07:18
He(i)ppa!
Huhtikuu alkaa olla taputeltu ja on vuoro siirtyä tapahtuman täyteiseen toukokuuhun! Tervetuloa kisaamaan eri lajeissa Ironian kilpakeskukseen! Mikä olisikaan parempaa kuin viettää päivä upeiden sekä lutuisten hevosten ja ponien parissa unohtamatta tietenkään ihmisystäviäänkään?

>> Ira

Vastaus:

Kiitos kutsusta!

~ Luna

Nimi: Ravitalli Ragnarök
Kotisivut: http://talliragnarok.suntuubi.com//?cat=70&lang=fi

26.04.2018 12:57
Heissan!

Me ollaan kokeilemassa Ragnarökissä lounasraveja, tuu ihmeessä mukaan! Ravipäivä 6.5. ja viimeiset ilmoittautumiset samana päivänä kuuteen mennessä. Lähtöjä vain lämminverisille!
Kutsu Kotisivuissa.

Vastaus:

Kiitos!
- Aleksandra

Nimi: Itseään pahoitteleva Luna

22.04.2018 13:48
Hei, Olenko vielä yp? Ja jos olen, saanko itselleni myös omistukseen/valmennukseen hevon tai ponin tai jotain?

Vastaus:

Tottakai! Laitan sulle yp-viekkuun viestiä :)

~ Ida

Nimi: Isak Envall
Kotisivut: http://stallenvall.suntuubi.com/

14.02.2018 18:35
Hei, ja tervetuloa osallistumaan Stall Envallin avajaiskilpailuihin 2.3.2018! Luvassa este- ja kouluratsastuskilpailut, sekä pienimuotoiset näyttelyt. Koko tapahtuma on villi, joten kuka tahansa voi osallistua! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.3.2018, ilmoittauduthan ennen sitä!

Vastaus:

Kiitos kutsusta.

~ Ida

Nimi: Avra P.
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/?cat=27&preview=2

09.02.2018 19:13
Hei vaan ja TERVETULOA Pohjoistuulen tilan avajaiskilpailuihin 28.02.2018 !

Pohjoistuulen tila on saatu suuriltaosin rakennettua ja ihan ensimmäiset kilpailut järjestettyä. Toivotan kaikki tervetulleeksi kilpailemaan meille, Äkäslompolon äkäiseen pakkaseen! Lajina on tälläkertaa esteratsastus ja luokkia löytyy 4. Palkintojakin on luvassa!

Toivottavasti näemme osallistumisen merkeissä!

- Avra P.

Vastaus:

Kiitos kutsusta.

~ Ida

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

04.02.2018 13:45
Hei! Onpa täällä kivat sivut sulla! Tulin tänne vastailemaan Voittolinjasta. Voittolinjalla on jonossa yksi ihminen, joka on siitä aikaisemmin ollut kiinnostunut ja kyselen häneltä, että onko viel ostoaikeissa edellisen ostajan peruttua. Jos ei vastausta häneltä kuulu tai ei enää ole kiinnostunut lähtee ori teille :) Ilmoittelen teille tulevaisuudessa!

Vastaus:

Selvä
-Allu

MUISTA JÄTTÄÄ KAVION JÄLJET!

CSS-koodi © Viimakoura, Tekstit © Aleksandra, Perho, Luna ja Ida, ellei toisin mainita
virtuaalitalli / virtuaalihevonen

©2020 Ravitalli syysaurinko - suntuubi.com